Loranovloeren

Specialist in houtenvloeren en onderhoud.

Wij worden beoordeeld met
5/5
Stephanie Sanders
Stephanie Sanders
2023-01-18
Heel blij met mijn gerenoveerde vloer. Goed advies en ze doen echt hún uiterste best om kwaliteit af te leveren. Chapeau!
Jan Michiels
Jan Michiels
2022-11-29
Goed contact, goede prijs, goede kwaliteit en een topgast! Wat wil je nog meer? Echt heel erg tevreden met het werk dat geleverd is.
Gerard Gudde
Gerard Gudde
2022-11-13
zeer bedreven vakman die perfect werk afleverd. Geeft goede informatie voor onderhoud en onze vloer ziet er weer schitterend uit.
Astrid Oostvogels
Astrid Oostvogels
2022-11-10
Lorano vloeren heeft mijn eiken houten vloer fantastisch opgeknapt! Binnen anderhalve week na mijn telefoontje, stonden ze bij mij in de woonkamer met hun professionele entourage. De vloer is prachtig opgeschuurd en ziet er weer zo goed als nieuw uit. Ik zou ze zeker aanbevelen!!
Maarten van Boxtel
Maarten van Boxtel
2022-07-28
We hebben een hardhouten vloer. Lorano heeft hem geschuurd en met 'twee componenten olie-intensief' afgewerkt. Het resultaat is prachtig. De vloer heeft zijn warme kleur weer helemaal terug.
Tim Huesman
Tim Huesman
2022-05-23
Zeker een aanrader! Prijskwaliteit verhouding is boven gemiddeld vriendelijke man, duidelijke eerlijke uitleg geen onverwachtte kosten en erg mooi vakkundig werk geleverd. zeker een aanrader! Voor het schuren en behandelen van de vloeren.
Anneke van L
Anneke van L
2022-05-05
Via Werkspot in contact gekomen met Lorano vloeren. Het is altijd moeilijk om de juiste vakman te kiezen. De een raad olie aan voor een huis met kids, de andere juist lak. Hoe moet je hier nou uit kiezen? Shemil adviseerde als enige een 2 componenten hardwax olie, waar je het voordeel van een naturel look, en goeie bescherming tegen vlekken ed had. Ook kon hij mbv foto's over en weer sturen advies geven over hoe de we vloer/plinten konden voorbereiden. Op de dag zelf verschijnt netjes op tijd een vrolijke meneer, die meteen fanatiek begint te kloppen op het hout en op de grond gaat liggen om het hout beter te bestuderen. Je ziet meteen een passie voor hout. De vloer werd grondig geschuurd. Er zag een ontzettend diepe en lange kras in het hout. Krijg je nooit weg, dachten we. Maar er is nu niks meer van te zien. Ongelooflijk. De olie zat er gauw op en het resultaat is erg netjes. Ben blij met onze keuze voor Lorano vloeren en kan 'm iedereen aanbevelen!

Offerteaanvraag

Portfolio

Contact

© 2022 All Rights Reserved.