Lorano Vloeren

Specialist in vloeren

                               

 

                                        Garantievoorwaarden Lorano Vloeren  

 

Wij leveren graag garantie op uw vloer omdat wij met veel plezier werken aan een goed en blijvend resultaat. Deze garantievoorwaarden zijn gemaakt ter informatie zodat u zo goed mogelijk op de hoogte bent van wat u kunt verwachten en met als doel om miscommunicatie te voorkomen.

 

 • Vanaf de datum dat de klus is geleverd rekenen wij 1 jaar garantie op zowel de werkzaamheden als de materialen die door ons geleverd en geplaatst zijn zoals geschreven op de factuur. Mocht u de factuur zijn kwijt geraakt dan kunnen wij die altijd voor u achterhalen.

 • Wij overleggen altijd met de klant hoe de klus uitgevoerd wordt. Hierbij worden mondeling afspraken gemaakt over bijvoorbeeld de ondervloer, welke soort en hoeveel materialen er gebruikt worden. Als de klant kiest voor een afwijkende aanpak of product dan valt het bijbehorende eventuele risico hiervan niet onder garantie.

 • Het product waarmee de vloer wordt afgewerkt, de keuze tussen olie, lak of wax is de keuze van de klant en hier kan later niet op terug gekomen worden als u zou denken dat een andere keuze wellicht beter was geweest.

 • Indien u niet geheel tevreden bent met uw vloer gaan wij ervan uit dat u in de eerste plaats met ons overlegt wat de mogelijkheden zijn. Wanneer u dit niet doet en meteen een slechte review schrijft kunt u geen aanspraak meer maken op garantie.

 • De eerste 2 weken is de vloer nog niet volledig opgedroogd en dient de vloer niet te worden gedweild

 • Eventuele klachten die te maken hebben met indirecte schade moeten tijdens of gelijk na de klus ter sprake worden gebracht. Achteraf is het onmogelijk om te bepalen of eventuele indirecte schade inderdaad door ons is aangebracht of door uzelf of anderen.

 • Wij werken met professionele apparatuur die aangeeft 99% stofvrij te schuren. Bent u kritisch wat betreft stof dan adviseren wij om uw interieur af te dekken of weg te halen waar nodig

 • Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren vragen wij aan u om alle plinten te verwijderen, zowel hoge plinten, platte plakplinten als afdekplinten. Kiest u er toch voor om plinten te laten staan dan vallen eventuele hele kleine krasjes en/of olievlekken niet onder de garantie. Heeft u plinten die je er niet zomaar af kunt halen dan zullen wij hier zeker rekening mee houden.

 • Houdt er rekening mee dat bij sommige houtsoorten de olie of lak snel in het hout trekt, dit kunnen wij niet voorkomen door op een andere manier of met ander materiaal te werken. Wij gebruiken altijd de juiste hoeveelheid olie of lak per m². Mocht het zo blijken dat uw vloer net wat anders reageert dan normaal dan zoeken we samen een oplossing hiervoor.

 • De kleur kan altijd in lichte mate afwijken van de voorbeeldkleur van de kleurwaaier . Dit heeft te maken met welke houtsoort er ligt, hoeveel licht deze heeft gehad, de onderhoudsstaat van de vloer en hoeveel zuurgraad er vrijkomt bij het schuren.

 • Wanneer er in een visgraat patroon gelegd wordt dan kunnen de aansluitingen vaak iets afwijken. Mocht u uw parketvloer 100% naadloos willen hebben dan is er de mogelijkheid om dit te voegen, dit kost €4,- per m². Voor laminaat en pvc is dit niet mogelijk.

 • Op de plaatsen waar de schuurmachine niet bij kan gebruiken wij een kantschuurmachine. U dient er rekening mee te houden dat er hierbij lichte schuurafdrukken kunnen ontstaan die u van een afstand niet kunt zien. Wij proberen dit altijd zoveel mogelijk te minimaliseren door twee keer te schuren en of excentrisch te schuren. U staat vrij om tijdens de schuurwerkzaamheden hier op te letten.

Heeft u vragen hierover, kunt u mij altijd bellen voor meer uitleg.

Deze garantievoorwaarden zijn voorbehouden voor Lorano Vloeren en dienen niet voor andere doeleinden te worden gebruikt

 

 

Vraag nu een offerte aan!

Bel Shemil

0642126844

Email

info@loranovloeren.nl